Beijing in 16 days…

我着慌,他真的喜欢我吗?

gaya2… mentang2 mo ke Beijing… Jadi nulisnya chinese… Padahal ya ga bisa2 banget… baru bisa dikit2… cuman kalo ngomong se uda lumayan, tapi kalo tulisan… jangan harap…

well, buat yg ngerti chinese, tau dunk rollz nulis apa… yg bisa bantu rollz, kasi saran ato apa gitu, lgs ajah pm ke YM saya… ^^

belakangan ini rollz sedang bingung berat… kenapa? rollz blom bisa cerita skarang ini… rollz pernah ngalamin yg kayak gini dulu… di masa lalu, tapi knapa rollz musti ngehadepin masalah yg sama kayak dulu lagi yah?? mbencekno mbencekno… yg mo bantu rollz ato kasi saran, lgs PM rollz juga di YM yah.. ^^

lom ada poto hari ini… lom moto2 si… lagi sibuk… lumayan sibuk lah…

yg lucu ni… ada beberapa temen yg brangkat bareng ama rollz ke Beijing ntar, uda pada sms rollz… nanya mo bawa apa aja ke Beijing… kopernya berapa kilo… trus terang rollz bingung gimana balesnya, abisnya koper rollz diturunin ajah blom… intinya rollz lom mulai sdikitpun siap2… hehehehehe… gimana coba njawabnya…

udahan dulu kawan… mo maem… trus trus trus, nonton tv bntar baru tidur… skarang rollz uda tidur cepet lho… ga insomnia akut kyk kmaren2… ^^

Oh ya, ini lagu yg rollz lagi suka… Plus translationnya juga… ^^

江美琪/光良
对你有感觉 / Dou ni you gan jue / I am falling for you

美琪:我曾深刻体会 对爱感到胆怯 还好有懂我的你给我安慰
wo ceng shen ke ti hui dui ai gan dao dan qie hai hao you dong wo de ni gei wo an wei
I have deeply experienced before the fear towards love. Luckily, I have you who understands me, who can give me comfort.
光良:看你失落的脸 又在为爱憔悴 我心痛的感觉竟如此的强烈
kan ni shi luo de lian you zai wei ai qiao cui wo xin tong de gan jue jing ru ci de qiang lie
Looking at your despondent face, you are gaunt and pallid because of love again. The pain in my heart is unexpectedly strong.

*美琪:眼角的泪 它给过谁
yan jiao de lie ta gei guo shui
The tear at the corner of the eye, for whom was it shed?
光良:伤透了心 也无所谓
shang tou le xin ye wu suo wei
Even if severly hurt, that doesn’t matter.
美琪:我会愿意 静静的 陪在你身边
wo hui yuan yi jing jing de pei zai ni shen bian
I am willing to, quietly, stay by your side.
光良:如果说爱 已不可为
ru guo shuo ai yi bu ke wei
If love can no longer be.
美琪:那我宁愿 藏心里面
na wo ning yuan cang xin li mian
Then I’m willing to secret it within my heart.
合唱:其实我害怕会失去你的感觉 哦~哦~
qi shi wo hai pa hui shi qu ni de gan jue wo wo
Actually, I’m afraid of the feeling of losing you. Oh…oh

美琪:怎麽会开始对你有了 感觉
zen me hui kai shi dui ni you le gan jue
How did I start to have feelings toward you?
光良:又深怕朋友默契转身 不见
you shen pa peng you mo qi zhuan shen bu jian
I’m worried too that our easy camaraderie as friends would disappear.
合唱:矛盾著 犹豫不决 没準备 跨越爱的界线
mao dun zhe you yu bu jue mei zhun bei kua yue ai de ji xian
Conflicted, undecided, unprepared to cross the boundaries of love.
怎麽会开始对你有了 感觉
zen me hui kai shi dui ni you le gan jue
How did I start having feelings toward you?
深陷朋友恋人之间的 危险
shen xian peng you lian ren zhi jian de wei xian
Sinking deeply into the danger of the grey zone between friends and lovers.
进与退 被爱包围 谁犯规 都狼狈
jing yu tui bei ai bao wei shui fan gui dou lang bei
To proceed or to retreat, being surrounded by love. No matter who breaks the rules, it’d be awkward for all.
谁能解围 让一切完美
shui neng po wei rang yi qie wan mei
Who can break this siege, and return make everything perfect?

你和我 拥抱瞬间 不後悔 这暧昧
ni he wo yong bao shun jian bu hou hui zhe ai mei
You and me, let’s embrace the moment. No regrets for the ambiguity.
星光唯美 把爱放心里面
xing guang wei mei ba ai fang xin li mei
Starlight is only beautiful, so let’s put love into our hearts.

5 thoughts on “Beijing in 16 days…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s