pamit kawan2… ^^

Ini malem natal lho sodara2…. tapi rollz masi disini… well, tumben2nya rollz di rumah bgini… biasanya mah di rumah aja engga… tapi ya feels good la… christmas eve at home… at my own home… terakhir begini kapan yah?? 5 taun lalu? 6 taun lalu? i dunno…

kadang pingin banget di rumah waktu christmas + new year… tapi gimana lagi?? masak diajak pigi ga mau?? wkwkwkwk… but for this year, i’m not going anywhere *abisnya uda pergi october kmaren*i’m not going out of the country… it feels good…!! ^^

seneng seneng… ^^

sbenernya rollz mo pamit hiatus kawan2… ya ga lama lah… 2 minggu doank koq… mo kmana ajah si? cuma mo ke jakarta koq… ada kawinan gitu ntar tanggal 28… trus mo ke ayer... antara ayeeeer dan jakartaaaaa…. wogh… malah nyanyi… well, this is my 1st time pigi kesana… ^^

rollz si mau coba blogging lewat blogger mobile… tapi ga tau ni bisa ato ga… kalo ga bisa ya rollz cuma liat2 blog doank… males si bawa2 laptop… ya iyalah… hohohohoho… ngapain juga bawa2 laptop… kayak orang aneh ajah…

so, that’s it for now… rollz out… hiatus dulu… ^^

last but not least, merry christmas and happy new year, peepz… ^^


Happy New Year Comments

8 thoughts on “pamit kawan2… ^^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s